Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

 

Program


Vinnai András: VOJÁGER

Vinnai András: VOJÁGER

Az előadás a DEKK projekt része

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 10. hétfő, 19:00

Pál pánikbeteg. Mégis volt olyan hülye, hogy megcsalta a barátnőjét, Verát egy cintányéros lánnyal. Pál ugyanis amellett, hogy pánikbeteg, egy kórusban énekel. Miután kiderül a szörnyűség, úgy határoznak, hogy a történtek ellenére együtt maradnak, és  kiköltöznek egy kertes házba. Úgy gondolják, ott majd minden szépen rendbe fog jönni közöttük. Pál majd nyírja a füvet, Vera pedig úszni jár. Ám a dolgok csak a felszínen működnek. Pál már nem olyan vonzó a bűnbánó férfi szerepében, Vera pedig felveszi a kapcsolatot egy régi unokatestvérrel, aki sokkal vonzóbb Pálnál és sokkal kevésbé játszotta el a becsületét.

Pál érzi a közelgő veszélyt, ezért úgy véli ideje, hogy ő és asszonya egybekeljenek. Meg is kéri hűséges barátját, Gézát, hogy működjön közre egy kórusműbe ojtott leánykérésben. Géza szintén kórista, szűz és az anyjával él, mégis sokkal kiegyensúlyozottabb a halálfélelemtől és a gyomorgörcsöktől szenvedő Pálnál. Segíteni azonban nem képes. Pálnak egy sokkal komolyabb segítőre van szüksége. Valakire, aki olyan kíméletlen, mint egy kungfu-mester, de közben ismeri a dörgést a férfi-nő játszmákban. Nem kell sokáig keresnie, a segítség a szomszédban lakik. Otthonkát visel, és Babi néninek hívják.

Babi néni hűséges kutyájával, Dzsinával és szűnni nem akaró epilepsziájával él egy fedél alatt. Miután szembesül Pál rettegésével, felajánlja a segítségét, és megtanítja Pált a tagadás tudományára, a férfiszükségletek kielégítésére, kigyógyítja egy prosztatarákból és felnyitja a szemét a valódi életre. Babi néni ugyanis pont félúton van egy leszázalékolt kisnyugdíjas és egy multidimenzionális entitás között.

Pál, akit szülei épp abban az évben indítottak útnak, mint a Nasa a Voyager 1 űrszondát, válaszúthoz érkezik. Két lehetősége van. A félelmei rabja marad, vagy megtanulja felvállalni a személyiségét. Még akkor is, ha az nem annyira szerethető, és fennáll a veszély, hogy végül egyedül marad, mint a Voyager 1, ami épp napjainkban éri el a Naprendszer határát, hogy megkezdje magányos útját a csillagközi nagy büdös semmiben.

 

Szereplők:

 

Pál - Bánki Gergely
Vera - Stefanovics Angéla
Babi néni - Nádasy Erika
Géza - Olasz Renátó
Sahas - Keszég László

Díszlet: Cziegler Balázs

Jelmez: Sinkovics Judit
Zeneszerző: Zságer-Varga Ákos

Produkciós munkatársak: Perjési Éva, Rozgonyi-Kulcsár Viktória

 

Rendező: Keszég László

 

Ajánlatunk


Magyarországon orvoshiány van. Magyarországon gyerekhiány van. Egy fiatal gyerekorvos anyja halála miatt Németországból visszatér Borsodba. Ő örököli anyja után a gyerekorvosi praxist, de nem akarja megtartani az örökséget.

Medea és Iászon, két fiukkal Korinthosz falai előtt várnak. A fal előtt, ami mögött talán egy nap számukra is lehet otthon. Ha nincs, akkor tovább kell menni, és folytatódik az a több éves menekülés, amely valahogy sehogy sem akar véget érni.

Az előadás a DEKK projekt része. Az élet véges. 40-nél van vége. Vagy nem…?

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button