Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

 

Program


A CSONGRÁD-CSANÁDI POLIP

A CSONGRÁD-CSANÁDI POLIP

Anna és Bálint szerelmesek. Szeretnék az életet jobban csinálni, mint ahogy lehet. Megfelelően és körültekintően, felelősen és értelmesen, higiénikusan és élettel teli módon levezényelni, hozzáállni, kinevetni, mérlegelni és..

Drubina Orsolya: A csongrád-csanádi polip
Egy történet, nyolc csápban, és három szívben

Anna és Bálint szerelmesek. Szeretnék az életet jobban csinálni, mint ahogy lehet. Megfelelően és körültekintően, felelősen és értelmesen, higiénikusan és élettel teli módon levezényelni, hozzáállni, kinevetni, mérlegelni és természetesen megoldani azt, amit mások kóros elváltozásnak, nyavalyának, vagy csak úgy, mondjuk ki végre, ha félszegen is, bélrendszeri megbetegedésnek neveznek.

Anna............... Pámer Csilla
Bálint.............. Molnár Bence
Doktor Ica....... G. Erdélyi Hermina

Technikai munkatárs: Baranyai Ádám
Díszlet és kellék: Béndek Orsolya
Művészeti munkatárs: Zalai Szilveszter
Írta és rendezte: Drubina Orsolya

A szerzőről:

1988. január 25-én született Szegeden. A Radnóti Miklós Kísérleti Gimnázium után a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudomány Karán magyar-komparatisztika szakon végezett, majd a Pannon Egyetem Modern Filológia Tanszékén színháztudományból szerezett mesterdiplomát. Prózaversei eddig a Tiszatájban, a Szépirodalmi Figyelőben és a Híd fiatal alkotókat bemutató sorozatában jelentek meg.

2017-ben a Vajdasági Magyar Drámaíróversenyen Sárkányterminál című felnőtteknek szóló bábmeséje volt az egyik nyertes darab, amely 2018-ban meghívást kaphatott a Színházi Dramaturgok Céhének Nyílt Fórum elnevezésű drámafejlesztő kurzusára is. 2019-ben A brémai című második drámája ugyanezen keretek között Forgács Péter rendezésében került a POSZT közönsége elé.

Harmadik műve a Líra és Logika Teátrum a Líra és Logika Kulturális Alapítvány projekt-teátruma szervezésében valósulhat meg felolvasószínházi formában.

Művészeti vezető: Kutszegi Csaba

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button