Az azonos című hosszúpróza, mikor évekkel ezelőtt megjelent, az „előadás” alcímet viselte, nem véletlenül.

Mi tegyen két gázóra-leolvasó a Dob utca 17-ben? Be lehet-e csöngetni pont ott egy lakásba, hogy jöttünk a gázórát leolvasni?

Ez egy vidéki kisvárosban játszódó történet. Ha létezik polgári dráma, akkor ez amolyan kispolgári darab.

Az előadás a DEKK projekt része. Az élet véges. 40-nél van vége. Vagy nem…?

Füge Produkció – Pesti Est – TITÁNium színházi nevelési előadás Elliot Rodger: Kifordult világom című önéletrajza alapján Az előadást tizenhat éven felülieknek ajánljuk.

Titkos Társulat – FÜGE – Trafó Kárpáti Péter: A Pitbull cselekedetei

A nem is olyan távoli (de egyébként teljes mértékben fiktív) jövőben egy magyar falu arra kényszerül, hogy elmeneküljön szeretett otthonából. A falu lakosságát négy család alkotja, a nézőink ennek a négy családnak a helyébe képzelhetik magukat az előadás alatt. Finisztán eléréséhez alig pár nap van már csak hátra, ezért sietniük kell. Útjuk során a játékosok súlyos kérdésekkel szembesülnek, melyekre közösen kell választ találniuk.

Hol van a határ diktatúra és szervezett iskolarendszer között? Hol van a határ felnőtt és gyerek között?

Az Orlai Produkció a Fügével közösen mutatja be az Egyasszony című darabot Tenki Réka előadásában.

Te örülnél egy posztumusz Kossuth-díjnak? És mit csomagolnál a festményeidbe? Melyik színdarabot rendeznéd meg a hadifogságban? Bezúzott életművek, munkatáborok, házi őrizet, zárt osztály, menekülés az ismeretlenbe, meghiúsult Nobel-díj, magyar géniuszok. Szerinted el lehet nyomni a tehetséget?

Az előadás a DEKK projekt része. Dumaszínház - FÜGE: A férfiak szexuális világa